Uvjeti korištenja

Ovi uvjeti definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i reklamacije robe ponuđene u našoj Internet trgovini.

Isporučitelj (Prodavatelj) robe je Techno Solution. Mate Vlašića 20, OIB:94035638658, a Kupac robe je posjetitelj Internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Sve cijene su izražene u kunama i uključuju PDV.

NARUČIVANJE

Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Roba se naručuje elektronskim obrascem ili telefonskim putem.

Kako kupovati?

Kupnja u Internet trgovini je jednostavna i brza, pratite ovih 7 osnovnih koraka:

  1. Odaberite proizvod
  2. Kliknite na polje ‘’KUPI’’
  3. U gornjem desnom kutu kliknite na ‘’KOŠARICU’’
  4. Odaberite način plaćanja
  5. Kliknite na polje ‘’DOVRŠI KUPOVINU’’**
  6. Ukoliko radite izmjene unutar košarice (mijenjate količinu ili brišete artikle), prije nego što dovršite kupovinu kliknite na polje ‘’SPREMI PROMJENE’’
  7. Upišite u formular svoje podatke potrebne za obradu narudžbe te isporuku iste
  8. Narudžba je izvršena!

POTVRDA NARUDŽBE

Obavijest o potvrdi narudžbe Kupac će primiti e-mailom nakon obavljene kupnje.

STANJE LAGERA

Ako kojim slučajem robu koju ste naručili i uplatili  nema na lageru, ponuditi ćemo vam drugi artikl u istom cjenovnom rangu ili po dogovoru vratiti uplaćeni iznos.

PLAĆANJE

Naručene artikle s troškovima dostave Kupac može Prodavatelju platiti općom uplatnicom, internetskim bankarstvom ili kreditnom karticom.

Ukoliko plaćate općom uplatnicom ili internetskim bankarstvom pod poziv na broj potrebno je prepisati poziv na broj koji ste dobili u e-mailu sa svim podacima o narudžbi te u opis plaćanja upisati Vaše prezime.

Ukoliko plaćate kreditnom karticom, možete platiti jednom od sljedećih kartica: Visa, MasterCard i American Express.
 

Ukoliko ne izvršite uplatu u roku 48 sati od slanja narudžbe, narudžba se smatra nevažećom i briše se.

IZJAVA O SIGURNOSTI U SLUČAJU PLAĆANJA KREDITNIM KARTICAMA

T-ComPayWay primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - SecureSocketLayer (SSL) protokolsa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od ne autoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

OTPREMA

Dostava je moguća po cijeloj Hrvatskoj, od velikih gradova do malih otoka!

Otprema robe vrši se ekspresnom dostavom unutar 5 radnih dana od primitka uplate.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Roba je osigurana od gubitka, te ako Kupac u roku 10 radnih dana od uplate ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od Prodavatelja, odnosno od dostavne službe, mora obavijestiti Prodavatelja kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska.

Ukoliko Kupac ne podigne pošiljku u roku 5 radnih dana,pošiljka se vraća Prodavatelju, a troškove ponovnog slanja u tom slučaju snosi Kupac.

TROŠAK DOSTAVE

Poštarina se plaća za pošiljke koje se šalju ekspresnom dostavom,te ovisi o težini proizvoda i zemlji u koju se šalje. Točan izračun cijene vidljiv je u zadnjem koraku kupovine.

REKLAMACIJE

Kupac ima pravo na reklamaciju robe u roku 7 dana od njezina primitka. Reklamirati se može vidljivo oštećenje na proizvodu, nedostatak pojedinih dijelova, te nefunkcionalnost pri upotrebi.

Reklamacije se zaprimaju pismenim putem na e-mail reklamacije@technosolution.hr ili na Techno Solution, Mate Vlašića 20, 52440 Poreč

U slučaju reklamacije Kupac je dužan o svom trošku vratiti proizvod Prodavatelju. Prodavatelj je dužan u roku 30 dana od dana primitka pisane reklamacije Kupcu zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Techno Solution smatra Vašu privatnost svojim prioritetom.Pročitajte sljedeće napomene i saznajte više o našoj politici zaštite privatnosti korisnika.Kao posjetitelj naše Internet trgovine prihvaćate ovdje navedene postupke i mjere zaštite privatnosti.

OSOBNI PODACI

Pod osobnim podacima smatraju se Vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje Techno Solution sazna tijekom Vašeg korištenja Internet trgovine.

Techno Solution. se obvezuje da će Vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju Internet trgovine, kako bi vam omogućila korištenje svih opcija koje one pružaju, te će ih čuvati u tajnosti, odnosno neće ih distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez Vaše prethodne suglasnosti.

ELEKTRONSKA KOMUNIKACIJA

Posjećivanjem stranica naše Internet trgovine komunicirate elektronskim putem.Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku